O femeie în vârstă de 54 de ani a fost stropită cu benzină și incendiată luni dimineață, 6 noiembrie, în scara unui bloc din sectorul 6 al Capitalei. Femeia a murit, iar cazul a fost preluat de către Serviciul Omoruri, anunță Poliția Capitalei, într-un comunicat. Polițiștii au avut inițial ca suspect un vecin al femeii cu care avusese un conflict, însă, în urma cercetărilor, au constatat că nu acela este autorul omorului, ci nepotul femeii, au declarat, surse judiciare. 

UPDATE ora 13.05: Principalul suspect că a incendiat-o pe femeie a fost prins de politiștii Secției 25. Este vorba despre nepotul femeii, pe nume Alexandru Popa, au declarat surse judiciare .

Anterior, procurorul Anghel Alexandru de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a declarat că femeia a avut un conflict verbal cu un bărbat, care a degenerat. „Victima a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Pe imagini, apare că a fost un conflict verbal, care degenerează apoi într-unul fizic şi culminează cu incendierea victimei… Nu pare un conflict spontan. Trupul victimei a fost ridicat şi dus la INML şi se va efectua autopsia” a afirmat procurorul Anghel Alexandru, într-o declarație de presă, citată de Agerpres.