Atacurile furibunde ale impresarei Anamaria Prodan iau o turnură neașteptată
Documentul „bombă” care o vizează pe iubita lui Laurențiu Reghecampf nu este recunoscut de autoritățile din Italia
Cei care au distribuit documentul ar putea ajunge să de împrumute la Anamaria Prodan ca să achite despăgubirile morale
Într-o încercare disperată de a o face K.O. pe iubita lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a lansat acuzații grave la adresa Corinei Caciuc, susținând că aceasta a fi fost amendată, în urmă cu aproape șapte ani, pentru activități ilegale, în Italia.
Pentru a fi cât mai convingătoare, Anamaria Prodan a transmis mai multor publicații, inclusiv pe adresa redacției atacpersoana.ro, un document care ar fi fost emis de poliția din Bologna, cu mesajul „Dați urgent! E bombă!” – fapt demonstrat cu mai multe capturi de ecran.
Însă, cum documentul transmis de Anamaria Prodan ridica suspiciuni, reporterii atacpersoana.ro au început să verifice informațiile.
Astfel, în timpul investigației de presă, jurnaliștii au descoperit că autoritățile din Italia nu confirmă autenticitatea documentului și, mai mult, au dezvăluit pentru atacpersoana.ro că în arhivele poliției din Bologna nu figurează nicio persoană cu numele Caciuc Corina. Ceea ce sugerează că documentul distribuit intens în spațiul virtual ar fi un fals.
Cu toate că autoritățile din Italia infirmă povestea impresarei Anamaria Prodan, mai multe publicații au crezut-o pe cuvânt pe aceasta și au lansat „bombe de presă” care ar putea avea urmări teribile. Cei care au distribuit informațiile lansate de impresară, fără a verifica dacă acestea sunt reale, ar putea plăti cu vârf și îndesat, iar în condițiile în care Corina Caciuc ar decide să deschidă niște procese, pentru defăimare. Iar cum șansele să câștige sunt de 100%, Corina Caciuc ar putea obține despăgubiri uriașe, în timp ce fanii impresarei care au distribuit informațiile ar putea ajunge să-și vândă casele sau să se împrumute la Anamaria Prodan, pentru a achita sumele stabilite de instanță. Mai ales că legea prevede clar că „libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine”.
Be the first to write a comment.