“Ne concentrăm pe un plan de reorganizare a companiei, gândit să acopere intervalul de cinci ani de acum încolo, care va ţine cont de strategia energetică naţională, de mixul energetic, care credem că va fi elaborat în acest an.
Este vorba despre o eficientizare, urmărim să devenim competitivi. În prezent, compania are 15.000 de salariaţi.”, vorbele de mai sus fac diferența între oamenii de rând și oamenii care se pot mula pe orice funcție, doar pentru că știu să învârtă cuvintele, cum trebuie, când trebuie. Să facem un exercițiu de imaginație și să ne gândim, omul care a dat această declarație, pare a avea o vastă experiență în spate.
Nicidecum nu ai spune că în 2008, Radu Pop ar fi fost angajat la o firmă ca manager general, firmă ep care a dus-o în faliment și cu o datorie imensă la stat, de peste 490.000 de euro.
Nu ai spune că ar fi preluat apoi conducerea unei alte firme cu 41 de angajati, cu profit bun, firmă pe care o duce la o datorie de peste 1.600.000 de euro și cu un singur angajat. Trebuie să ai anumite calități pentru asemenea isprave. Același om și acum devine interesant, devine în Guvernul Dăcilă-Dragnea, Director General la Servicii Energetice Oltenia. Un manager bun se cunoaște după rezultate, ori să falimentezi o instituție a statului, cu greu poți, dar cu multă muncă, înțelegeți voi. Ori se pare că radu Pop chiar avea calități care îl recomandau pentru a conduce frâiele instituțiilor statului. Drumul manager-ului “faliment” nu se oprește aici și în 2017 ajunge consilier la Ministerul Economiei. Interesant este că dacă în 2010 Radu Pop avea doar datorii și o mașină din 2010, în 2019 după ce este numit in directoratul Hidroelectrica, remunerat cu 266.000 lei, iar din taote sursele de venit, încasează 466.000 de lei, până în anul 2023. Acum chiar pare să aibă sens declarația de mai sus. Just!
Be the first to write a comment.