Cârciumarul Noyan Kirman, care a fost prins flirtând cu o clientă prin boscheții din fața localului și a fost renegat de asistenta de la Neatza pe care o ținea de mână, în fața unor paparazzi, are probleme mari cu cei care i-au trecut pragul.

„Dezgustător! Sosuri cu zahar, legume cu zahar, chifla cu zahar, carne indoielnica… Nu recomand!”

Pe un site de specialitate, localul lui Noyan Kirman a fost făcut praf de unii clienți, care s-au declarat nu doar dezmăgiți, ci chiar dezgustați. La doar un an de la inaugurare, un expert culinar scria, printre altele, despre localul deținut de Noyan Kirman: „Ca pret, 3 mini-burgeri au facut 19 lei, inca 8.5 lei am dat pe cartofi si Cola. Daca luam doar cartofi, dadeam 6 lei. Cola, separata, nu stiu cat facea. Inca 2 lei am dat pe sosul BBQ. Sosurile mi-au displacut profund: sosul meu bbq era sec, nimic special, iar sosul luat de o amica, maioneza cu usturoi, mi s-a parut de-a dreptul naspa”, a explicat autorul articolului.
Iar completarea făcută anul trecut de o altă clientă a picat ca un trăsnet: „Dezgustător! Sosuri cu zahar, legume cu zahar, chifla cu zahar, carne indoielnica… Nu recomand!”

Noyan Kirman, un băiat de bani gata aterizat din senin pe plaiuri mioritice

Noyan Kirman, un băiat de bani gata aterizat din senin pe plaiuri mioritice, s-a făcut remarcat în 2014, când a agățat-o pe „Casnica de la Masterchef” Nicoleta Matea în cârciuma sa și, fără să o cunoască, a început să facă schimb de salivă cu aceasta, sărutând-o de mama focului în niște boscheți în care o invitase, ca să se ferească de privirile indiscrete ale clienților.

Ce, prietenii nu se țin de mână?

Recent, paparazzii cancan.ro (aceiași jurnaliști care l-au prins și cu Nicoleta Matea) l-au fotografiat pe Noyan Kirman în timp ce se ținea scai de Irisha, asistenta de la emisiunea Neatza de pe Antena 1. Întrebată de reporterii spynews.ro dacă are o relație cu băiatul de bani gata care o ținea de mână, Irisha a negat vehement, de parcă i-ar fi fost rușine ca lumea să o eticheteze drept iubita lui Noyan Kirman. „Nu, nu formăm un cuplu! El doar s-a asigurat că ajung în regulă la taxi, suntem prieteni foarte buni de mulți ani. Da, ne-am ținut de mână. Ce, prietenii nu se țin de mână? Nu formăm un cuplu!”, a spus Irisha, pentru publicația amintită.